Contact

Telefoonummer
06 - 14 68 16 94

E-mailadres
Info@vonklogistics.nl

Adres
Mr. de Weertstraat 22
5688 KZ Oirschot


 

Diensten

 
 

(Interim) Planning


Op zoek naar een (interim) planner in de transport, kraan of logistieke sector? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Van kraanverhuur en speciaal transport tot distributievraagstukken en industriële verhuizingen.
Mijn doel is om structuur te brengen en uw planningsvraagstuk tot een succes te brengen. Ik vind het belangrijk om verbeterkansen in kaart te brengen en uw organisatie daarmee structureel te helpen.
Staat de exacte duur van het planningsvraagstuk nog niet vast? Geen probleem, ook op middellange en lange termijn kan ik uw organisatie ondersteuning bieden.

Heb jij een uitdaging waar je geen raad mee weet?


Een motor geplaatst in een machinelijn maar er is geen ruimte? Een dakkapel geplaatst op de achterzijde van het huis? Transporten van A naar B, breed, lang, zwaar of hoog? Gaat u een mooi nieuw huis bouwen en heeft u geen idee wat voor een kraan je nodig hebt? Het zijn zomaar een aantal vragen.. ik help u vooruit of neem de zorg uit handen! Met mijn expertise en uitgebreid netwerk is alles mogelijk.


Een projectmanager nodig?


Heeft u een groot project aangenomen en zoekt u tijdelijke ondersteuning of heeft u geen tijd over en wilt u het helemaal uit handen geven?