Contact

Telefoonummer
06 - 14 68 16 94

E-mailadres
Info@vonklogistics.nl

Adres
Mr. de Weertstraat 22
5688 KZ Oirschot


 

Over mij

 
 

Welkom!


 
 
Ik ben Yvo Vonk en ben 30 jaar oud. Samen met mijn vriendin en zoontje ben ik woonachtig in Oirschot. Een pittoresk dorpje midden tussen Eindhoven en Tilburg.
Ik houd van alles wat met vrachtwagens en kranen te maken heeft, maar wel het liefst breed, lang, hoog en zwaar! Maar het kan ook heel klein zoals met een minikraan. Ik houd alle nieuwe ontwikkelingen in de gaten en ben graag up to date. Transport/kraanbedrijven die unieke voertuigen aanschaffen, daar moet ik alles van weten en zien. Maar bezoek ook graag truckshows, strak in de rij en alles netjes gewassen, voor minder doe ik het niet!
Op 1 januari 2020 besloot ik mijn droom te volgen en een eigen bedrijf te starten. Vonk Logistics is vanaf dat moment een feit! Met meer dan 10 jaar ervaring in de logistiek- en transportsector hoop ik nog vele bedrijven te kunnen ondersteunen met mijn kennis en ervaring.
Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?
 

Mijn liefde voor transport en specifiek vrachtwagens begon toen ik net geboren was.(Voor de mensen die me kennen, toen was het al een DAF!:-)) Samen met mijn vader mee met de vrachtwagen op elke zaterdag en vakantie dat ik vrij was. Hoe vroeg we ook vertrokken, ik heb me nooit verslapen. S' Morgens vroeg weg en S' Avond laat thuis, dan hadden we de mooiste dagen.
Na de middelbare school waar ik al een logistieke richting volgde, ging ik voor de opleiding Manager opslag en vervoer. Dat bleek een goede basis te zijn. In 2010 haalde ik mijn ondernemersdiploma transport nationaal/internationaal bij CCV/CBR. De afgelopen tien jaar heb ik bij verschillende (familie)bedrijven logistieke functies mogen vervullen. Van planner speciaaltransport tot hoofdplanner in de takel en berging en coördinator kraan- en speciaaltransport.

Historie